Artikelindex

Stadswandeling Venlo


Boek hier of vraag informatie aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Paul Haanen (1967) verzorgt historische stadswandelingen door Venlo voor kleine groepen conform de richtlijnen van het RIVM. Een stadswandeling duurt ongeveer 1½ tot 2 uur, afhankelijk van uw wandeltempo.

Heeft u een personeelsuitje of wilt u een gezellige, leerzame wandeltocht voor uw gezelschap? Een lunch of diner, voorafgegaan door een historische stadswandeling door Venlo? Ondanks het feit dat Venlo veel te lijden heeft gehad tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er nog talloze mooie plekjes — voor wie ze weet te vinden! Als Venlonaar en docent geschiedenis wijst Paul Haanen u de weg door historisch Venlo.

Omdat wij niet onder de "evenementen" vallen en alleen buiten wandelen is er geen QR-code nodig. Wel stellen wij het maximum op 10 deelnemers: Wij respecteren de anderhalve-meter-afstand, zodat de wandelaars zich veilig en gerespecteerd voelen.

Ook een stadswandeling in het Venloos dialect is geen probleem. Informeert u vrijblijvend naar de tarieven en de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   


Contact

Paul Haanen geeft stadswandelingen door Venlo.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op.

P.L.P. Haanen
Rijnbeekstraat 258
5913 GH Venlo

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paul Haanen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Limburg onder nummer 12049487.


Paul Haanen?

Paul Haanen geeft historische stadswandelingen door Venlo.

Drs. P.L.P. Haanen ∴ (1967) is archeoloog en informatiedeskundige. Na zijn studie Egyptologie en Pre- en protohistorie in Leiden was hij werkzaam voor de Joan Willems Stichting JWS (1995-1997). Hij was een van de oprichters van AARAD, een onderneming gespecialiseerd in automatisering voor archeologen (1997-2002). Daarnaast was hij onder meer lid van de werkgroep standaardisering van de Stichting Nederlandse Archeologie SNA (1999-2002), bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Archeologen NVvA (2000-2002), lid van de Senter-werkgroep Technologiescan Archeologie van het Ministerie van Economische Zaken (2001) en bestuurslid van de Belangenvereniging Startpaginadochters BVS (2002-2004). In 2003 richtte hij Haanen Informatie Service HIS op. Tevens was hij docent geschiedenis in het voortgezet onderwijs.

In 2009 is Paul Haanen getroffen door een beroerte (herseninfarct). Zijn bedrijf en zijn functie als docent kan hij daardoor niet meer uitoefenen. Sinds 2011 is hij werkzaam als vrijwilliger en archeoloog bij het Limburgs Museum. Daarnaast geeft hij Nederlandse les aan anderstaligen. Verder is hij vrijmetselaar van loge La Simplicité in Venlo.

Zijn hobbies zijn go spelen (Japanse denksport), verhalen vertellen, lezen en reizen.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Lijst van publicaties.

In de krant (2012).

Bij "Humans of Venlo" (2019).


AVG

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving in werking getreden.

Met deze AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden de regels rondom het gebruik van persoonsgegevens aangescherpt. Iedere organisatie moet volgens deze wet aantonen welke persoonsgegevens voor welke doeleinden verwerkt worden, hoe lang gegevens bewaard worden en of er toestemming is om bepaalde gegevens te bewaren. Dit heeft dus ook betrekking op uw gegevens.

Behalve uw naam, telefoonnummer of emailadres die u zelf opgeeft, worden er geen gegevens langer dan noodzakelijk voor een stadswandeling bewaard. Paul Haanen legt daarvan geen bestanden aan. Deze website (haanen.nl) verzamelt geen cookies.


 Covid-19

Wij zijn weer gestart met het uitvoeren van stadswandelingen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. In praktijk:

  • We wandelen we met maximaal 10 deelnemers.
  • We vermijden daarbij dan drukke plekken en tijden.
  • We respecteren de anderhalve-meter-afstand, zodat de mensen zich veilig en gerespecteerd voelen.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Lijst van publicaties